Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Természetes nevelés - Anyukák oldala képes leírás - Anyukák oldala.tlap.hu
részletek »

Természetes nevelés - Anyukák oldala - Anyukák oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: anyukak.tlap.hu » Természetes nevelés - Anyukák oldala
Keresés
Találatok száma - 16 db
A szoptatásról

A szoptatásról

Az újdonsült anyukák olykor aggódnak a szoptatás miatt, hogy van-e elég tejük, hogy evett-e eleget a baba vagy talán túl sokat. Az első időkben talán nem megy zökkenőmentesen, de ez egy olyan időszak mindkettőjüknek, amit meg kell szokni és meg kell tanulni. Jó ha az ember sokáig tudja szoptatni gyermekét és ez a legegészségesebb indulás egy gyermek számára az életben. Az anyatej tartalmaz minden vitamint és táplálékot a kicsi számára, beleértve a folyadékot is. Ha az első időszakot átvészeljük, akkor utána már beáll a kereslet-kínálat a baba és az anya között, és éppen olyan mennyiségű és minőségű teje lesz az anyának,amilyenre a babának szüksége van.

Artemisz Spirituális Nevelés

Artemisz Spirituális Nevelés

Az első és legfontosabb nevelési feladatokkal és szerepkörrel felruházottak a szülők. E feladatuk addig hatályát nem veszti, míg a szülő-gyermek kapcsolat létezik. Tehát bármelyikük fizikai távozásáig. Át nem ruházható, kibújni alóla nem lehet. Felelősségvállalással jár, egy életre. Sőt, talán több életre is. Másodsorban nevelővé válnak az óvónők, tanítók, tanárok, valamint mindazok a felnőttek és kortársak, kik kapcsolatba kerülnek a nevelttel. A fentiekből következik, hogy a nevelés-nevelődés egy soktényezős, sokszereplős fejlődési folyamat, melyben egyenrangú, egymás mellé rendelt szereplők vesznek részt. Nem egymás alá rendeltek, de erről sajnos manapság sokan megfeledkeznek. És az is következik mindebből, hogy a nevelés-nevelődés folyamata egy oda-vissza működő állandó, folytonos, nem megálló folyamat, melyben mindkét szereplő hol tanító, hol tanított szerepkört tölt be.

Bababarátbolt

Bababarátbolt

Babavizek, Ásványvizek, Forrásvizek, Mosó- és tisztítószerek, Kozmetikumok, Mágnestermékek, Légtisztítók, Víztisztítók, Étrend-kiegészítő termékek, babaruhák, segítséget adó, képességfejlesztő könyvek és játékok, minden, ami nélkülözhetettlen a Babádnak és a Családodnak:)

Bambio webáruház

Bambio webáruház

Webáruházunkban a már Magyarországon kapható jól bevált termékek (Popolini, Bambinomio, Monapel, Disana, Pop-in, Kushies) mellett új márkákat kínálunk az érdeklődőknek: MamaBless, Totsbots, ImseVimse, BumGenius, Babame, Thirsties, Babyidea, Lenya, Wolwikkel, Kissaluvs, ECO Earth Nappies. Folyamatosan bővítjük a mosható pelenka kínálatunk mellett az egyéb babaápoláshoz kapcsolódó termékek körét. Fontos számunkra, hogy minden babaápoláshoz szükséges termék - amit használunk és árusítunk - mindenképp bőrbarát és természetbarát biotermék legyen.Reményeink szerint minden környezettudatos gondolkodású édesanya és édesapa megtalálja nálunk az igényeinek megfelelő termékeket.

Batkamanó

Batkamanó

Kisbabás anyukaként hihetetlen sok eldöntendő kérdéssel nézünk szembe, ahogy a kicsik nőnek. Ezen a honlapon igyekeztünk különleges, eredeti, és egyedi dolgokkal meglepni Benneteket. Itt nem a hagyományos bababolti termékeket találjátok, hanem olyan különlegességeket válogattunk össze, amelyek számunkra nagyon hasznosnak és praktikusnak bizonyultak, ugyanakkor egyediek.

Fakopáncs fajáték

Fakopáncs fajáték

A webáruházban megtalálhatóak a fajátékok mellett a régi népi játékok, bábszínház kellékek, fejlesztő és oktató játékok. Óvodai és bölcsödei bútorok, ezen intézményeknek kedvezmények. Folyamatos akciókkal várjuk vásárlóinkat!

Falex fajátékok

Falex fajátékok

Szakembereink majd 15 éve foglalkoznak fából készült játékok gyártásával. Egyedi eljárásainknak köszönhetően szigorúan ellenőrzött körülmények között különleges minőségű termékeket gyártunk. Minden egyes gyártási mozzanatot egy-egy minőség ellenőrzési lépés követ. Számunkra fontos a természeti értékek, az erdők és a fák megőrzése, ezért kizárólag olyan erdészetektől vásárolunk, ahol biztosított a fák utánpótlása. A FALEX termékek gyártásához felhasznált kiváló minőségű válogatott alapanyagot mi magunk dolgozzuk fel, így tudjuk elkerülni, hogy azok akárcsak véletlenül is érintkezzenek vegyszerekkel, vagy gyermekeink számára káros anyagokkal. Célunk, hogy kimagasló minőségű termékeket gyártsunk, amely nem megy ki a divatból, és örömteli perceket szerez majd gyermekeinknek, unokáinknak és az őket követő generációknak hosszú éveken át.

Félted a gyerekeidet? - IneTrack Gyerek GPS

Félted a gyerekeidet? - IneTrack Gyerek GPS

Szeretnéd biztonságban tudni gyerekeidet? A Gyerek GPS segítségével mindig tudhatod, merre járnak. A Gyerek GPS nyomkövetés lényege, hogy a gyermek egy nyomkövető eszközt tart magánál, így a szülő térképen láthatja pozícióját. A nyomkövető alkalmas SOS jelzés leadására, és hívások fogadására is. Ne a gyerek folyamatos követése és a túlzott kontroll legyen a cél, hanem a biztonságérzet növelése! Az IneTrack Gyerek GPS nem csupán egy okostelefon alkalmazás, hanem egy direkt erre a célra fejlesztett eszköz és szolgáltatás egyben.

Hakapveszi webshop

Hakapveszi webshop

Minőségi babatermékekkel foglalkozó webáruház vagyunk, elérhető árakon igyekszünk biztosítani a babázáshoz szükséges felszereléseket. Babaágyneműink Öko-Tex minősítésűek. Játékaink: készségfejlesztő, ügyességi, memória és zömmel fa játékok.

Hirdetés
KidsFun - papírbili

KidsFun - papírbili

Az eldobható papír bili a Budapesti Műszaki Egyetem Terméktervező Szakág vezető fejlesztőmérnökének találmánya. A papírbilit 1,5 - 4 éves kor közötti gyermekeknek tervezték. A termék 100%-ban Magyar Termék, hisz tervezői és gyártói is magyar emberek. Az eldobható papír bili higiénikus, könnyen kezelhető, gyorsan használatba vehető majd egy mozdulattal kidobható. A papír bili alapanyagát tekintve környezetbarát anyagokból készült. Ajánlott utazások, játszótéri 'szükségállapotok' során, de bármilyen szabadidős tevékenységkor jó ha kéznél van.

Liliputi bababolt

Liliputi bababolt

Egyre több szakértő ismeri fel, amit a természetesség hívői már régen állítanak: a mezítlábas viselet a legegészségesebb a fejlődő gyermeki láb számára. De mezítláb nem mindig lehet lenni. Puhatalpú bőr babacipőinkben gyermeked úgy érezheti, mintha mezítláb járna... A baba kitüntetett szerepet foglal el gyermekeink játékai között: Ő az ember mása. Waldorf elmélet szerint a babában a gyermek önmagát látja, saját érzelmeit vetíti rá a babára. Egyedi, kézzel készített babáink igazi társi lehetnek gyermekednek, úgy szereti majd, mint amilyen szeretettel készültek.

LOGI-VÁR képességfejlesztő fajáték

LOGI-VÁR képességfejlesztő fajáték

LOGI-VÁR készségfejlesztő fajátékban három különböző méretű (26cm, 14.5cm, 9cm) elem található. A házak tetejének építéséhez minden csomagban 2db kisebb és 2db nagyobb háromszöget is találunk. Az építőjáték egyedülálló tulajdonsága, hogy a tűzfal elemeken kívül nincs az elemek között sem ajtó, sem ablak és a tető építéséhez és az összekötésekhez sem szükséges egyedi elem, mert a három különböző hosszúságú gerendatípusból (a speciális kialakításnak köszönhetően) tetszőleges szerkezet összerakható. Erre jó példa hogy milyen sokféleképpen lehetséges elkészíteni és cserepezni például a házak tetejét a készlettel. Ügyesebb gyerekek és játékos kedvű felnőttek kezében a fajáték épület makettek készítésére is alkalmas lehet. Kisebb gyerekek is képesek tornyot, házikót, kerítést, labirintust építeni az összedőlés veszélye nélkül. A kezdeti egyszerűbben összeállítható építmények után, az alkotó fantázia segítségével egyre bonyolultabb konstrukciók készíthetők. A természetes anyagból készült játék fejleszti a gyermekek találékonyságát, térlátásukat, és mind a mellet szórakoztató is.

Mesebolt Fajáték Webáruház

Mesebolt Fajáték Webáruház

Játékainkat elsősorban olyan szülőknek ajánljuk, akiknek fontos, hogy egy játék ne csak szép kidolgozású legyen, hanem tartós és gyermekük szellemi és testi fejlődése szempontjából hasznos is! Folyamatosan bővülő kínálatunkban a fajátékok mellett megtalálhatók még vidám, színes gyermekszoba dekorációk, plüss babaholmik és kézzel festett egyéb dekorációk is! Nézzen körül nálunk!

Nevelési tanfolyamok anyáknak

Nevelési tanfolyamok anyáknak

Az Anya akadémia kiváló szakemberek gyűjteménye, akik célja, hogy felkészítse a szülőket az ellentmondásos és sokszor nehéz nevelési munkára. Egy napos tanfolyamainkon átfogó képet és gyakorlatias tanácsokat kapnak a szülők, hogy mit tegyenek a nehéz helyzetekben. Babagondozási tanfolyamunkat friss szülőknek ajánljuk, ahol mindent megtanulhat a szoptatástól, az altatásig, a nevelési kérdésekig, de tanácsokat kapnak a párkapcsolat megőrzésére is. Totyogó tanfolyamunk a dackorszakra, a beszoktatásra, a kistesó érkezésére és a hiszti kezelésére fókuszál.

Öko drogéria

Öko drogéria

Öko webáruház - Vásároljon tudatosan! Kérjük tekintse meg kínálatunkat. Weboldalunkon akciós termékeket és csomagajánlatokat egyaránt talál. Öko tisztitószerek: mosóporok, öblítők, mosogatószerek, autóápoló és hajótisztitó termékek.

Rejtvények gyerekeknek

Rejtvények gyerekeknek

Az oldalon található rejtvények az gyerekek szókincsét és életkori sajátosságait figyelembe véve készültek. Játszva fejlesztik a kreativitást, problémamegoldó képességet, a szókincset, a helyesírást.Képes keresztrejtvényeinket már első osztálytól lehet használni, és az ovisokat is rengeteg fejtörő várja.

Tuti menü