Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online baba és gyermekszépségverseny képes leírás - Anyukák oldala.tlap.hu
részletek »

Online baba és gyermekszépségverseny - Anyukák oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: anyukak.tlap.hu » Online baba és gyermekszépségverseny
Keresés
Találatok száma - 4 db
Angelic Sweet Babies

Angelic Sweet Babies

Gyertek és látogassátok meg oldalam, ahol sok szép verseny vár rátok és most a szokásos Okleveleink mellé, Szponzoraink felajánlásával, tárgynyereményekkel is jutalmazzuk nyerteseinket. Mindenkit Sok szeretettel várunk !

Édes Babókák

Édes Babókák

Kedves anyuka, köszöntelek az Édes Babókák Oldalon! Ha nevezni szeretnél versenyeinkre, akkor nincs más dolgod csak küldj egy verseny ki Egy gyermek csodálatos ajándék egy szülő számára. Ha úgy gondolod Te is megmutatnád a kis csodádat, az Édes Babókádat akkor itt a helyed köztünk!

Gyerkőceink oldal

Gyerkőceink oldal

Sokat gondolkodtam, hogy mit kellene kezdenem a sok szabadidőmmel :) GYED-en lévő kismamaként szerkesztem az oldalt. Kikapcsolódás gyanánt kezdtem el a versenyek szervezését, de most már komolyabban foglalkozom ezzel. Próbálom folyamatosan fejlesztgetni, érdekes témákkal feldobni, támogatókat találni, akikkel kölcsönösen dolgozhatunk együtt, egymást segítve. Ez persze mostanában nem olyan egyszerű, de azért én nem adom fel!!! 1 hónapos gondolkodás és előkészületek után indult el az oldal, 2011. április 1-én. Gyerkőceink Oldala Online Baba-Gyermek Szépségversenyes Oldal. Minden hónapban keressük Honlapunk Arcait és a Hónap Gyerkőcét 3 korcsoportban. Ezen kívül különböző helyzetekben lehet versenyezni nálunk és a gyerekeknek online okleveleket nyerhetnek! Ha van kedved, látogass el hozzánk www.gyerkoceink.gportal.hu

Szépséges Gyermekek

Szépséges Gyermekek

Sok szeretettel köszöntünk oldalunkon. Kedves anyukák, nézzetek körül nálunk és ha kedvet éreztek nevezzétek gyermekeiteket versenyeinkre. Kellemes időtöltést kívánunk minden kedves tagunknak és látogatónknak. Nevezési feltételek: Jó minőségű 640x480 as képméret , Nevezésnek megfelelő kép,Pontos név,Melyik versenyre neveztek,És kor.Kérünk mindenkit figyeljen ezekre az adatokra mert sok felesleges dologtól kíméljük meg egymást. Köszönjük!

Tuti menü