Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mese, játék, könyv és képregény képes leírás - Anyukák oldala.tlap.hu
részletek »

Mese, játék, könyv és képregény - Anyukák oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: anyukak.tlap.hu » Mese, játék, könyv és képregény
Keresés
Találatok száma - 16 db
A legjobb mesélők gyűlyteménye

A legjobb mesélők gyűlyteménye

Anya Mesélj! egy serényen bővülő mese honlap, ahol nem csak mesék, hanem költemények is lelhetőek. Az összegyűjtött fabulákat, népek meséinek is lehetne nevezni, mivelhogy számos nemzetiség meséi lelhetőek meg rajta. A tartalom színesítésére készségesen közzéteszem kortárs meseírók és verselők írásait is. Az oldal tartalmaz még temérdek háttérképet, és színezőket is. A mesélés nagyon fontos a szülő, gyermek kapcsolat erősítésére is. Az esti közös meseolvasás a gyerekeknek olyan élmény, amire felnőtt korukban is emlékezni fognak, és követendő példának fogják tartani ők i s a saját gyermekeiknél.

Angol és magyar gyerekdalok

Angol és magyar gyerekdalok

Ha ezen az oldalon jársz, akkor valószínűleg gyakorló anyuka vagy, aki szeretne minél több klassz dolgot megtanítani a gyermekének. Tanuljatok játszva új dalokat. Ha kifogytál az ötletekből, hogy milyen dalocskákat, versikéket taníts meg a csemetédnek, mert a gyerekkorodból hozott dalokat már kívülről fújja, akkor ezen az oldalon szuper új ötleteket találsz Itt nincsenek reklámok, mint a népszerű zenemegosztó oldalakon, itt csak a zene van. A videókon látható koeográfiák mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek remek szórakozást nyújtanak. Ha az angol nyelvvel ismerkedtek együtt, itt azt is játékos formában tehetitek. A kicsik a legkönnyebben egyszerű angol dalocskákon keresztül sajátíthatják el az angol nyelv kiejtését, az alapvető szavakat. Élvezzétek együtt a délutánokat. Ez az oldal segítségetekre lesz ebben.

Baranka oldala

Baranka oldala

Ezen az oldalon idézeteket, verseket, meséket, kifestőket és sok más érdekességet találsz, amit internetes barangolásaim alkalmával gyűjtöttem össze. Bízom benne, hogy minden korosztály megtalálja azt, ami érdeklődési körének megfelel. Kellemes időtőltést kívánok mindenkinek!

Fantasmania webáruház

Fantasmania webáruház

Kínálatunkban elsősorban film, képregény, rajzfilm alapú figurák, játékok találhatók. Közismert szuperhősök (Batman figura, Pókember figura, Marvel-DC hősök stb), kedvelt mozi hősök (Indiana Jones, Star Wars, Gyűrűk Ura), pankrációval kapcsolatos termékek, pankrátor figurák és sok más... Gyermekjáték- és gyűjtői figura kiadásokat egyaránt kínálunk. Személyes átvétel Budapesten vagy postázás országosan, a magyar posta díjai alapján, rejtett költségek nélkül.

Gyerekjátékbolt webáruház

Gyerekjátékbolt webáruház

Áruházunkból a következő Játékok közül válogathat: LEGO, Puzzle, Playmobil, CARRERA autópályák, Hannah Montana játékok, Barbie babák, plüssfigurák, Simba, Smoby, Hasbro stb... Országos kiszállítás akár 24 óra alatt csomagkövető futárral. Egy webáruház valódi raktárkészlettel!

Heted 7 Játék

Heted 7 Játék

A Heted 7 Játék webáruházban számos bébi és gyermekjáték közül válogathatnak az anyukák. Újszülött és baba korban a legismertebb és legkedveltebb játék márkáink a Smoby Cotoons és Simba ABC bébijátékok melyek egy része egyszerű játék, a másik része kreatív és készségfejlesztő játék. Az anyukák és a babák egyik kedvelt témaköre még az Eichhorn és Heros fajáték kategória, ahol számos jó minőségű fajátékkal találkozhatunk. Ha elbizonytalanodna, ügyfélszolgálatunk készségesen áll rendelkezésére. Heted 7 Játék webáruház, ahol a mese életre kel.

Játék Szertár

Játék Szertár

Kedves Anyukák! A Játék Szertár webáruházban számos olyan gyerekjáték közül válogathat, amely mosolyt csalhat az Ön és gyermeke arcára. A könnyebb barangolás kapcsán a játékokat megfelelően kategorizáltuk a funkciójuk, áruk, valamint nemre és életkorra való tekintettel, így talán egyszerűbb kiválasztani a megfelelő játékot, legyen az bébijáték, kreatív vagy készségfejlesztő játék vagy bármilyen társasjáték. A Játék Szertár webáruház a Zöld Hétfő kezdeményezést követi, így minden hónap első hétfőjén alacsonyabb szállítási értékhatárral dolgozunk az ingyenes szállítás kapcsán, valamint ajándékokat is szoktunk osztogatni, amennyiben lehetőségünk nyílik rá. Játék Szertár webáruház, a gyerekjátékok szertára.

Kreatív Lurkó - ötletes játékok

Kreatív Lurkó - ötletes játékok

A Kreatív Lurkó a Te lapod, ha fontos Neked gyermeked testi, érzelmi és szellemi fejlődése, fejlesztése, a tudatos játékválasztás vagy egyszerűen csak szeretnél jókat játszani gyermekeddel. Ebben nyújt segítséget Neked a Kreatív Lurkó már babakortól a változatos és megújuló árukészlettel, letölthető ingyenes színezőkkel, sablonokkal. Blogban írt játékötletekkel. Alkoss, fess, matricázz, kirakózz, régészkedj, színezz, társasozz kedvedre gyermekeddel együtt! Gyere, nézz körül nálunk, és csatlakozz a közösségünkhöz a Facebookon.

Kreatívkid

Kreatívkid

Miben tudnánk az Ön segítségére lenni? - ha kreatív, készségfejlesztő játékokat keres, - ha a saját készítésű tárgyak örömét elevenítené fel, játékos formában, - ha közösen alkotna gyermekével, vagy szeretné, hogy a testvérek együtt játszanak, - ha 'csináld magad', kézzel készíthető ajándékot keres a nagyszülők, rokonok számára, - ha nem szeretne rengeteg felesleges alapanyagot tárolni otthon, - ha értelmes, használható tárgyakat készítene, nem újabb porfogókat, - ha csak szeretné gyermekét egy kis időre elszakítani a televíziótól és számítógéptől, akkor nézzen szét áruházunkban, biztosan segíthetünk megtalálni a kedvére valót kreatív gyerekjátékaink között. Termékeink remek elfoglaltságot biztosítanak, lekötik gyermekét, a családot, és kitűnő ajándék lehetőségek, egyes darabok pedig ( táska, tartó, ékszer, dekoráció ) elkészítve könnyeket csalhatnak a nagyszülők, rokonok szemébe. A kreatív játékok mellett társasjátékok, puzzlek, bébivátékok és még sok minden más is megtalálható webáruházunkban. Oldalunkon gyorsan és egyszerűen válogathat, majd vásárolhat.

Hirdetés
Mesegyűjtemény

Mesegyűjtemény

Mesék gyűjteménye. Ha szereted a szép és tanulságos meséket, akkor érdemes lesz megnézned az oldalt, mert olyan meséket fogsz találni, amik biztosan el fogják nyerni a tetszésed. Sajnos napjainkban a rajzfilmek és a mesék egyre jobban eltérnek attól az irányelvtől amit régebben követtek. Ami a pozitív gondolkozás felé tereli a gyermekek személyiségét, és az adott mesében lévő esemény végén egy tanulságot tud levonni a gyerek, ami ugyancsak a pozitív élet szemlélet felé tereli a gyermekek gondolatait. Ez minden népmesében fellelhető, hiszen minden népnek és népcsoportnak, így nekünk Magyarnak is megvannak a meséink. Ilyen mese a Magyar népmesék melyből egy nagyon szép sorozatokat láthattunk a televízióban is. A mesemondás egy nagyon jó közös program egy gyermek és egy szülő közt, erősíti a kettejük kapcsolatát, és a gyermek személyiségének kifejlődését is nagyban segíti. Sajnos ez napjainkban már kezd feledésbe merülni, és ennek helyét betölti a televízió és az internet, de azért ne felejtsük el, hogy sokkal jobban fog örülni gyermekünk annak, ha a mesét nem a tévében látja, hanem az anyukája, vagy az apukája meséli el neki lefekvés előtt. Tegyünk egy próbát, meséljünk mi a gyermekü

Mesélj velem!

Mesélj velem!

Ezen az oldalon mese gyűjteményemet találhatod meg. Úgy érzem, hogy mostanában feledésbe merültek a régi szép mesék, amelyek bennünk kiskorunkban, és napjainkban is szép emlékeket idéztek fel. Ezért készítettem el ezt az oldalt kisgyerekek, és nem kis gyerekek számára, akik szeretik nem csak nézni, de olvasni is a meséket. Remélem mindenki megfogja találni azt, ami neki a legjobban tetszik. Kellemes időtöltést, és jó szórakozást kívánok mindenkinek.

Német nyelvű használt könyvek webáruháza

Német nyelvű használt könyvek webáruháza

Webáruházunkban több száz német nyelvű könyvet tartunk készleten, melyeket naponta új kötetekkel bővítünk. A nyelvtanulást már kisgyermekeknél, illetve kisiskolásoknál is motiválhatjuk, ha érdeklődési körüknek megfelelő könyvet olvashatnak. Áruházunkba az egyszerű, képekkel illusztrált mesekönyvek, valamint az összetettebb mondatszerkezetekből, kifejezésekből felépülő ifjúsági kötetek is megtalálhatóak. Ezek mellett számos érdekes, német nyelvű olvasmányt kínálunk az anyukáknak is. Regények, szórakoztató- és szépirodalmi kötetek közül kedvére válogathat Ön is!

Népmese

Népmese

A szülői esti mese a gyermek fantáziáját, képzelőerejét fejleszti. Nem látja el sablonokkal, előre gyártott képi, vizuális élménnyel, mint a tömegkommunikációs eszközök közül a tévé, a videó, a mozi. A meseélményben a gyerek tudja, hogy ami a mesetörténetben van, az irreális, mégsem kételkedik benne. A gyermek figyelmét az a történet köti le legjobban, amelyik szórakoztatja és felkelti a kíváncsiságát. De életét csak akkor gazdagítja, ha mozgásba hozza képzeletét, fejleszti intellektusát, ha eligazítja érzelmeiben, megbékíti félelmeivel és vágyaival, elismeri nehézségeit, ugyanakkor megoldásokat is javasol kínzó problémáira.

Óperenciás

Óperenciás

Hol volt, hol nem volt,...az Üveghegyen is túl, de még az Óperencián innen, volt egyszer egy varázslatos hajó. A fedélzetén és a rakterében könyveket szállított: Gyermekkönyveket, a magyar és a nemzetközi gyermekirodalom legjavából. A hajó különlegesen kialakított polcain mindig ott vannak a gyermekkort meghatározó könyvek: Marék Veronika Boribon - történetei, Bartos Erika családmeséi, Ákossy Eszter állatmeséi, Berg Judit kalandos történetei, Boldizsár Ildikó meseválogatásai... A raktér egy sarkában a játékok legjavából lehet válogatni. A kincsesládák már a legkisebbeknek is rejtenek társasjátékokat; de van itt Fekete Szakálltól, a híres kalózkapitánytól zsákmányolt 'kalózmatek', kis matrózoknak ügyességi - és memóriajátékok, puzzle-ok, nagyobb fedélzetmestereknek szójátékok, logikai és taktikai játékok.

Póny Játék Ajándék Nagykereskedés

Póny Játék Ajándék Nagykereskedés

A gyerekek nagyon szeretik a játékokat. Könnyű mosolyt csalni az arcukra egy új játékkal. A szülők zsebét rendkívül megkíméli, ha a játékokat a Póny Játék Webáruház weblapján rendelik meg. Nagyon olcsó árak mellett pár nap alatt házhoz szállítjuk gyermeke legújabb játékát. Ahelyett, hogy órákat tolongana a bevásárlóközpontban. Csak kényelmesen hátradől és kosárba teszi a kedvelt játékot. Akármelyik korosztály könnyen megtalálja a neki való játékot. Tengernyi örömet okozhat gyermekének. Nem csak karácsonyra vagy névnapra, hanem az év minden napján.

Tessloff Babilon Kiadó

Tessloff Babilon Kiadó

1990-ben alakult a Tessloff Babilon Kiadó. Célunk, hogy tartalmas és szép kivitelű ismeretterjesztő könyvekkel gazdagítsuk a családi könyvtárakat. Három fő csoportba soroljuk termékeinket: Játék, Tanulás, Tudás. Tessloff Babilon Játék - A felfedező kedvű piciknek és ajátékos kedvű nagyobbaknak. Tessloff Babilon Tanulás - Kíváncsi és kísérletező kedvű óvodásoknak és kisiskolásoknak. Tessloff Babilon Tudás - Kíváncsi és tudásra szomjas, ifjú felfedezőknek

Tuti menü