Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Anyukák oldala linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kreatívkid - Mindenki [6. oldal]
részletek »

Anyukák oldala képes leírás: Kreatívkid - Mindenki [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: anyukak.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 153 db
Kreatívkid

Kreatívkid

Miben tudnánk az Ön segítségére lenni? - ha kreatív, készségfejlesztő játékokat keres, - ha a saját készítésű tárgyak örömét elevenítené fel, játékos formában, - ha közösen alkotna gyermekével, vagy szeretné, hogy a testvérek együtt játszanak, - ha 'csináld magad', kézzel készíthető ajándékot keres a nagyszülők, rokonok számára, - ha nem szeretne rengeteg felesleges alapanyagot tárolni otthon, - ha értelmes, használható tárgyakat készítene, nem újabb porfogókat, - ha csak szeretné gyermekét egy kis időre elszakítani a televíziótól és számítógéptől, akkor nézzen szét áruházunkban, biztosan segíthetünk megtalálni a kedvére valót kreatív gyerekjátékaink között. Termékeink remek elfoglaltságot biztosítanak, lekötik gyermekét, a családot, és kitűnő ajándék lehetőségek, egyes darabok pedig ( táska, tartó, ékszer, dekoráció ) elkészítve könnyeket csalhatnak a nagyszülők, rokonok szemébe. A kreatív játékok mellett társasjátékok, puzzlek, bébivátékok és még sok minden más is megtalálható webáruházunkban. Oldalunkon gyorsan és egyszerűen válogathat, majd vásárolhat.

Kuklamu piactér

Kuklamu piactér

A Kuklamu piactér használt gyerek-, kismama és női holmik adására és vételére jött létre. Nálunk minden gazdára talál! Felületet biztosítunk, hogy használt holmikat továbbadhassanak a felhasználóink. Ingyenes feltöltés, folyamatos akciók, versenyek! Nálunk érdemes üzletelni! Küldetésünk: Ne dobjunk ki semmit! Hasznosítsuk újra, úgy hogy olcsón továbbadod! Termékek: Babaholmik, gyerekruhák, játékok, kiegészítők, biztonsági holmik, kismama kellékek, kismamaruhák, és minden, ami a gyereknevelésénél kellhet. Most már női holmik is értékesíthetők a mamák kérésre!

Levendula minden mennyiségben

Levendula minden mennyiségben

levendula - ismerd meg ezt a fantasztikus növényt. Milyen pozitív élettani hatásai vannak. Ajándékötletek, események, levendulaolaj levendulás ételek - tudj meg mindent! A levendula az egyik kedvenc virágom! Micsoda szemet gyönyörködtető látvány végignézni a lila tengeren, de még jobb belesüppedni, és átadni magam a nyári szellő simogatásának, amely mámorító illatával el is altat, ha nem vigyázok! Csak a gazda meg ne tudja! Vagy a levendulaszüretelők, ne essenek át rajtam! Csudálatos dolog a levendulaszüret, bár igazából még csodálatosabb lenne, ha a levendulákat békén hagynák, hogy sokáig lehessen bennük gyönyörködni. Az egyik legjobb családi program a levendulaszedés.

Liliputi bababolt

Liliputi bababolt

Egyre több szakértő ismeri fel, amit a természetesség hívői már régen állítanak: a mezítlábas viselet a legegészségesebb a fejlődő gyermeki láb számára. De mezítláb nem mindig lehet lenni. Puhatalpú bőr babacipőinkben gyermeked úgy érezheti, mintha mezítláb járna... A baba kitüntetett szerepet foglal el gyermekeink játékai között: Ő az ember mása. Waldorf elmélet szerint a babában a gyermek önmagát látja, saját érzelmeit vetíti rá a babára. Egyedi, kézzel készített babáink igazi társi lehetnek gyermekednek, úgy szereti majd, mint amilyen szeretettel készültek.

LOGI-VÁR képességfejlesztő fajáték

LOGI-VÁR képességfejlesztő fajáték

LOGI-VÁR készségfejlesztő fajátékban három különböző méretű (26cm, 14.5cm, 9cm) elem található. A házak tetejének építéséhez minden csomagban 2db kisebb és 2db nagyobb háromszöget is találunk. Az építőjáték egyedülálló tulajdonsága, hogy a tűzfal elemeken kívül nincs az elemek között sem ajtó, sem ablak és a tető építéséhez és az összekötésekhez sem szükséges egyedi elem, mert a három különböző hosszúságú gerendatípusból (a speciális kialakításnak köszönhetően) tetszőleges szerkezet összerakható. Erre jó példa hogy milyen sokféleképpen lehetséges elkészíteni és cserepezni például a házak tetejét a készlettel. Ügyesebb gyerekek és játékos kedvű felnőttek kezében a fajáték épület makettek készítésére is alkalmas lehet. Kisebb gyerekek is képesek tornyot, házikót, kerítést, labirintust építeni az összedőlés veszélye nélkül. A kezdeti egyszerűbben összeállítható építmények után, az alkotó fantázia segítségével egyre bonyolultabb konstrukciók készíthetők. A természetes anyagból készült játék fejleszti a gyermekek találékonyságát, térlátásukat, és mind a mellet szórakoztató is.

Lollini

Lollini

Stúdiónk két tudás ötvözésén alapul, fotó és grafika együttélése különféle felületeken. Nálunk az elkészült anyag sokkal inkább tekinthető KÉPeknek, mintsem fotóknak. A professzionálisan elkészített fotók csak az alapot adják a további műhelymunkához. Hiszünk a személyre szabott megoldásokban akár magánszemélyről akár multicégről legyen szó.

Luca és Kacor turi

Luca és Kacor turi

Webáruházunkban elsősorban márkás, új és használt babaruhákat és gyermekruhákat kínálunk a legkisebbektől a tini méretig látogatóinknak. Megtalálhatóak angol, olasz és francia világhírű ruhagyártók bébiruhái. Célunk, hogy jó minőségű, kedvező áru termékeket találjanak nálunk. Jelenleg több száz fiú és lány ruha van elhelyezve üzletünk virtuális polcain. A kínálatot folyamatos feltöltéssel bővítjük. Regisztrált felhasználóink termékeink 16 napos lefoglalásával gyűjtögethetnek, így lehetőség nyílik a postaköltség csökkentésére.

Májusi rózsa

Májusi rózsa

Anyukák figyelem! Ha úgy érzed, szükséged van arra, hogy megörökítsd magad, miközben a kisbabádat várod, akkor erre lehetőséged van otthon, műteremben vagy szabadban. Erre az időszakra az áldott állapot a legszebb és legtalálóbb kifejezés. Talán a legtökéletesebb együttlét ideje ez. A 7-8. hónap a legalkalmasabb a fotózásra, mert ekkor már elég nagy a pocakod, viszont még van idő a szülésig. A képek elkészítése előtt mindenképpen szükség van egy személyes beszélgetésre, hogy megismerjelek, és megbeszéljük, milyen jellegű képeket szeretnél. Az áldott állapot után csodálatos és nagyon gyorsan elillanó időszak következik: az újszülöttkor. Amennyiben szeretnél képeket a babádról, akkor az első két hétben lehet ezeket a képeket elkészíteni. Ezek a képek az otthonodban készülnek, hiszen a kisbabák szeretik a megszokott napirendet. A fotózáshoz kizárólag természetes fényt használok, ezért mindenképpen fényes nappal kell elkészíteni ezeket a fotókat. Amennyiben a kisbabád keresztelőjét vagy születésnapját szeretnéd megörökíttetni, úgy arra is van lehetőség. Esküvői fotósként igen nagy gyakorlatra tettem szert.

Mamazon

Mamazon

A Mamazon-on található árucikkeket két dolog köti össze. Az egyik, hogy termékeink nagy része szerte a világban élő kreatív mamák által alapított vállalkozások termékei. Jelképesen szólva mindennek van egy kis otthon illata. Ezen az oldalon hiába keresel zizegő-villogó elektromos játékokat, vagy műanyag babákat, autókat. A másik közös dolog a termékeinkben, hogy nagy részüket hazánkban kizárólag nálunk kapni. Ettől exkluzív a Mamazon: a nagyáruházak polcain nem találod meg őket.

Hirdetés
Masni Shop

Masni Shop

A termékeink igazi kézimunkák és igy természetesen egyedi alkotások. Többségük annyira egyedi, hogy valóban csak egy darab van belőlük raktáron. Sajnos garantálni nem tudjuk, hogy minden termékünk utórendelhető a későbbiekben is, ugyanakkor arra törekszünk, hogy a lehető legszélesebb választékot biztosítsuk Vásárlóinknak. Termékeink alapanyagait gondosan választjuk ki, különösen figyelve a legmagasabb minőségre. Ennek ellenére fontos, hogy a használat során figyeljünk a kisbabára/kisgyermekre, hiszen a masnik mérete és esetleges apró részei miatt indokolt lehet az odafigyelés. Folymatosan töltjük a MasniShop.hu raktárát és sok akció is lesz, tehát erdemes gyakran belátogatni hozzánk!

Maugli babaruha

Maugli babaruha

Fő termékünk a body (kombidressz) de rugdalódzót, pólót, hálózsákot és egyéb bébiruházati termékeket is gyártunk. Nézz körül oldalunkon és ha tetszik, amit látsz, regisztrálj. Mi azonnal küldjük az árlistát. A gyártás során jó minőségű, formatartó kevert szálas vagy 100% pamut magyar alapanyagot használunk. A minőség mellett feltétlen törekszünk a szolíd árak megtartására. Viszonteladókat és egyéni vásárlókat is szeretettel várunk!

Mesebolt Fajáték Webáruház

Mesebolt Fajáték Webáruház

Játékainkat elsősorban olyan szülőknek ajánljuk, akiknek fontos, hogy egy játék ne csak szép kidolgozású legyen, hanem tartós és gyermekük szellemi és testi fejlődése szempontjából hasznos is! Folyamatosan bővülő kínálatunkban a fajátékok mellett megtalálhatók még vidám, színes gyermekszoba dekorációk, plüss babaholmik és kézzel festett egyéb dekorációk is! Nézzen körül nálunk!

Mesegyűjtemény

Mesegyűjtemény

Mesék gyűjteménye. Ha szereted a szép és tanulságos meséket, akkor érdemes lesz megnézned az oldalt, mert olyan meséket fogsz találni, amik biztosan el fogják nyerni a tetszésed. Sajnos napjainkban a rajzfilmek és a mesék egyre jobban eltérnek attól az irányelvtől amit régebben követtek. Ami a pozitív gondolkozás felé tereli a gyermekek személyiségét, és az adott mesében lévő esemény végén egy tanulságot tud levonni a gyerek, ami ugyancsak a pozitív élet szemlélet felé tereli a gyermekek gondolatait. Ez minden népmesében fellelhető, hiszen minden népnek és népcsoportnak, így nekünk Magyarnak is megvannak a meséink. Ilyen mese a Magyar népmesék melyből egy nagyon szép sorozatokat láthattunk a televízióban is. A mesemondás egy nagyon jó közös program egy gyermek és egy szülő közt, erősíti a kettejük kapcsolatát, és a gyermek személyiségének kifejlődését is nagyban segíti. Sajnos ez napjainkban már kezd feledésbe merülni, és ennek helyét betölti a televízió és az internet, de azért ne felejtsük el, hogy sokkal jobban fog örülni gyermekünk annak, ha a mesét nem a tévében látja, hanem az anyukája, vagy az apukája meséli el neki lefekvés előtt. Tegyünk egy próbát, meséljünk mi a gyermekü

Mesekuckó

Mesekuckó

A honlapon található patchwork munkák egyedi darabok. Amennyiben megtetszik valamelyik és szeretne hasonlót rendeléskor lehet kérni, hasonlók elkészítését vállalom. Saját ötlet, egyedi méretek és minta rendelhető. Az árak ennek ismeretében kerülnek megállapításra. Az árat meghatározza a rendelt munka nagysága, aprólékossága, bonyolultsága.

Mesélj velem!

Mesélj velem!

Ezen az oldalon mese gyűjteményemet találhatod meg. Úgy érzem, hogy mostanában feledésbe merültek a régi szép mesék, amelyek bennünk kiskorunkban, és napjainkban is szép emlékeket idéztek fel. Ezért készítettem el ezt az oldalt kisgyerekek, és nem kis gyerekek számára, akik szeretik nem csak nézni, de olvasni is a meséket. Remélem mindenki megfogja találni azt, ami neki a legjobban tetszik. Kellemes időtöltést, és jó szórakozást kívánok mindenkinek.

Mesemix webáruház

Mesemix webáruház

Megnyitottuk mesés Disney-gyermekruha webáruházunkat. Több, mint 40 karaktere közül választhatja ki gyermeke kedvencét. Áruházunkban megtalálhatóak kabátok, pulóverek, pizsamák, együttesek, cipők, sapkák, sálak, bébiruhák. A karakteres termékek mellett kaphatóak standard mintájú ruhák is. Áruházunk széles választékban kínál import licences termékeket. Folyamatosan bővülő árukészlettel várjuk kedves vásárlóinkat. Licences karaktereink: Thomas, Verdák, Sam a tűzoltó, Hello Kitty, Angry Birds, Mickey&innie Mouse, One Direction, Monster High és még sokan mások.

Mindenki számára kínált ásványékszerek

Mindenki számára kínált ásványékszerek

Terra Mandala Kft. jóvoltából változatos, és egyedien elkészített, kreatív ásványokból készült ékszerek találhatóak az online elérhető áruházukban. Minden termék képekkel ellátva megtekinthető, és akár azonnal rendelhető is. A különleges ékszereket darabonként, vagy akár szettben is meg lehet rendelni, melyek mindegyikére egyedien összeállított 5 1-es garancia érvényesül (fotó-, elégedettség-, minőségi-, elérhetőségi-, állunk nincs lehetetlen garancia). Ásványok mellett még tenyésztett gyöngyből, és ezüstözött bizsuból készült darabok is vannak.

Tuti menü