Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Anyukák oldala linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Katibaba - Liliputi [5. oldal]
részletek »

Anyukák oldala képes leírás: Katibaba - Liliputi [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: anyukak.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 149 db
Katibaba

Katibaba

Orbánné Balogh Katalin vagyok. Budapesten élek a családommal és itt is dolgozom. 2007-ben végeztem és kaptam képesítést a Népi Mesterségek és Művészetek Szakközépiskolájában, textiljáték készítő szakon . Amatőr babakészítési tudományomat először a Győri Országos Babakészítési versenyen próbáltam ki , ahol második lettem egyedi tervezésű textilbaba kategóriában. Azóta minden évben indultam ezen a versenyen és nagy örömömre a szakmai zsűri érdemesnek talált arra, hogy díjjal jutalmazza a babáimat. Az alábbi menüpontokban megnézheted a díjazott és kiállításokon szereplő babákat, népművészeti és iparművészeti zsűrizett babákat, bolondos és kedves mackókat. Természetesen az alábbi munkák tárháza nem teljes . Egyedi megrendelésre is készítek babákat, mackókat - megbeszélés alapján . Ezért,ha megtetszett valamelyik baba vagy mackó és szeretnél magadnak vagy másnak ajándékozni írjál az e-mail címemre ! Az alábbi menüpontokban remélem találsz kedvedre való kedvencet !

Kék Lótusz Életmódközpont

Kék Lótusz Életmódközpont

Jóga, Mozgás- és Életmódközpontunk nevének kiválasztásában nagy szerepet játszott az, hogy jelentése magában hordozza mindazt, amit mi képviselni szeretnénk. A kék lótusz virága az élet testi, szellemi és lelki teljességét szimbolizálja. Testi szinten az erőt, egészséget és tisztaságot, szellemi szinten a boldogságot és bölcsességet, lelki síkon pedig a harmóniát, önmegvalósítást jelképezi. Célunk, hogy valamennyi szinten kapcsolódási lehetőséget teremtsünk Számodra. Szakképzett tanácsadóink és oktatóink a hitelességet és a tradíciót szem előtt tartva maximálisan törekednek arra, hogy a lehető legteljesebben szolgáljanak Téged. Szeretettel várunk: a Kék Lótusz csapata

Keresztelő Meghívók

Keresztelő Meghívók

Hatogatott illetve pausz tekercses Keresztelő Meghívókat készítünk. Az idézetet a háttér képet illetve a betű típusát is Ön határozhatja meg. Minden Keresztelő Meghívónk saját fényképpel is rendelhető. Demót küldünk és utánvéttel is szállítunk.

Készíts játékot házilag

Készíts játékot házilag

Biztos veled is előfordult már, hogy kaptál valami bolti és valami kézzel készített ajándékot, Te melyiknek örültél jobban? Képzeld el gyermeked boldog arcát, amikor odaadod vagy együtt elkészítitek az új játékot. Szerinted mennyire fog rá vigyázni? Milyen becsben fogja tartani? Én tegnap a kisfiammal legóztam építettünk egy garázst éjszaka azzal aludt. Blogomban megosztok veled olyan trükköket, tippeket, hogy miből tudsz játékot készíteni gyermekednek otthon házilag, kevés hozzávalóval. Kattints a linkre a részletekért.

KidsFun - papírbili

KidsFun - papírbili

Az eldobható papír bili a Budapesti Műszaki Egyetem Terméktervező Szakág vezető fejlesztőmérnökének találmánya. A papírbilit 1,5 - 4 éves kor közötti gyermekeknek tervezték. A termék 100%-ban Magyar Termék, hisz tervezői és gyártói is magyar emberek. Az eldobható papír bili higiénikus, könnyen kezelhető, gyorsan használatba vehető majd egy mozdulattal kidobható. A papír bili alapanyagát tekintve környezetbarát anyagokból készült. Ajánlott utazások, játszótéri 'szükségállapotok' során, de bármilyen szabadidős tevékenységkor jó ha kéznél van.

Hirdetés
Kikita baba

Kikita baba

Az általam készített babák egyedi, saját tervezésű babák, csak saját szabásmintákat használok, a ruháktól, cipőktől kezdve, mindent magam terveztem-szerkesztettem a Waldorf babák által inspirálódva. 3-4 éves kortól ajánlom a lenyelhető kis kiegészítők miatt a nagy babákat, de kisebbek részére is készülnek manócskák. A babák zsűrizett, jogvédett iparművészeti termékek, különböző díjakkal értékelve (díjaim galéria). Átlag: 45 cm-esek. Szerencsére meglátásom szerint, egyre nagyobb igény mutatkozik az igényes, egyedi kézimunkára, gondolom egyet ért velem, aki olvassa e sorokat, hiszen a legjobb helyen jár, aki idetéved:)

Kineziológus

Kineziológus

Hiszem, hogy a lélek a testben él, hiszen, hogy a test sejti szinten emlékszik..... ezek az emlékek feloldhatók, ha életminőségünkben zavaró, fájó, hátráltató..... Hiszem, nem véletlen a családba való születés sem... tanítás és tanulás a cél. Az élet nevű játékot érdemesebb és élvezetesebb csoportban játszani, a sérülések feloldhatók, ezek lesznek bölcsességünk alapjai! Lelki és fizikai oldás, stressz oldás, blokkok oldása hatékony módszerrel. Gyermekeknek, felnőtteknek de házi kedvenceknek is ajánlott a kiegyensúlyozottabb életminőségért.. Amennyiben elszánt, szeretettel segítek!

Kismama bolt

Kismama bolt

A Kismamabolt webáruház on-line kismamaruha forgalmazással foglalkozik. Folyamatosan változó kínálatunk új, kiváló minőségű kismama ruházat, amelyet megfizethető áron kínálunk vásárlóinknak. Bő választékot biztosítunk a kismama ruhatárában alapdarabnak számító kismama nadrágból, de megtalálhatók kínálatunkban a kismama felsőruházati termékek, a kismama szabadidő nadrágok, szoptatós melltartók és bandázsok is. Állandó akciókkal és öltözködési tanácsokkal várjuk a kismamákat.

Kismanó Ruha Webáruház

Kismanó Ruha Webáruház

Webáruházunkban 50-es mérettől 146-os méretig talál baba, fiú és lány ruhákat egyaránt. Ruháink minőségi, divatos angol, olasz, ausztrál, francia ruák, melyeket kritikus szemmel válaogattunk össze. A különböző márkák miatt a méretezés kicsit nehézkés, kérjük vegyék figyelembe minden ruhánál a feltüntetett méreteket is, így biztosan a gyermekének megfelelő méretű ruhát tudja megvásárolni. Ruháink külön vannak válogatva baba, lány és fiú ruhák szerint és eze belül méret szerint is. Áraink rendkívül kedvezőek, szeretnénk ha mindenki jól járna! Regisztráció után azonnal vásárolhat.

Hirdetés
Kismvity kreatív oldala

Kismvity kreatív oldala

Üdvözöllek kreatív oldalamon! Nézz szét, és alkoss!:) A minták nagy része külföldi alkotóktól származik, nem az én érdemem. Némelyik minta leírását 'magyarítottam', hogy bárki el tudja készíteni a darabokat... A többi minta csak képekből áll, de szerintem így is boldogulni fogtok!:) Szívesen fűzök gyöngyöt, szívesen sógyurmázom... Minden kreatívság érdekel. Ezért is hoztam létre ezt az oldalt - hogy összegyűjtsem, mivel is töltheti el az ember a szabad idejét!:) Jó munkát Mindenkinek!:))

Kovácsné Ági lapja

Kovácsné Ági lapja

Általános iskolai tanár vagyok. Biológiát, technikát és néptáncot tanítottam. 30 éves pályafutásom alatt sok új dologgal ismerkedtem meg, sok különböző személyiségű diákkal hozott össze a sors. Mindegyiküket kedveltem és próbáltam őket mindig a jó irányba terelni, felfedezni adottságaikat, s kihozni belőlük a legtöbbet. Oldalamon szeretnék olyan témákat összegyűjteni, melyek engem is érdekelnek, illetve használhatónak tartok a munkámban, s ezáltal talán másoknak is segíthetek. A témákat elsősorban az internetről gyűjtöm, illetve a magam által összeállított és felhasznált anyagokat is megosztom Veletek!

Kreatív Lurkó - ötletes játékok

Kreatív Lurkó - ötletes játékok

A Kreatív Lurkó a Te lapod, ha fontos Neked gyermeked testi, érzelmi és szellemi fejlődése, fejlesztése, a tudatos játékválasztás vagy egyszerűen csak szeretnél jókat játszani gyermekeddel. Ebben nyújt segítséget Neked a Kreatív Lurkó már babakortól a változatos és megújuló árukészlettel, letölthető ingyenes színezőkkel, sablonokkal. Blogban írt játékötletekkel. Alkoss, fess, matricázz, kirakózz, régészkedj, színezz, társasozz kedvedre gyermekeddel együtt! Gyere, nézz körül nálunk, és csatlakozz a közösségünkhöz a Facebookon.

Kreatív nyelvátadás otthon

Kreatív nyelvátadás otthon

Az otthoni nyelvátadásról, a korai nyelvelsajátításról, módszertanról szól az oldal. Azoknak az anyukáknak, akik nem nyelvtanárok, de szívesen adnának át gyermeküknek az anyanyelv mellett egy második nyelvet is, ehhez pedig útmutatásra van szükségük. A blogban játék ötletek, mesék, versek, aktuális tanulmányok és tudósítások szerepelnek. Sok kismamát érdekel és még többen olvashatják, ha itt is megjelenhet a linkje. Üdvözlettel, Hasznos Andrea

Kreatív vagyok

Kreatív vagyok

Ez az első olyan kreatív technikákkal foglalkozó portál, ahol minden menüpontban az adott technika megszállott művelője mutatja be, hogyan készíthetsz el egy-egy különleges tárgyat. Minden tárgyhoz részletes, rengeteg fotóval ellátott leírás tartozik. Amikor még csak ismerkedsz egy-egy technikával, mint a garvírozás, vagy a mozaik, stb, akkor érdemes tökéletesen lemásolni egy-egy leírást, de célunk alapvetően nem az, hogy másolatot tudj készíteni, hanem hogy a technika apró fogásainak elsajátítása segítségével ihletet és ötletet meríts, és elkészítsd saját alkotásaidat.

Kreatívkid

Kreatívkid

Miben tudnánk az Ön segítségére lenni? - ha kreatív, készségfejlesztő játékokat keres, - ha a saját készítésű tárgyak örömét elevenítené fel, játékos formában, - ha közösen alkotna gyermekével, vagy szeretné, hogy a testvérek együtt játszanak, - ha 'csináld magad', kézzel készíthető ajándékot keres a nagyszülők, rokonok számára, - ha nem szeretne rengeteg felesleges alapanyagot tárolni otthon, - ha értelmes, használható tárgyakat készítene, nem újabb porfogókat, - ha csak szeretné gyermekét egy kis időre elszakítani a televíziótól és számítógéptől, akkor nézzen szét áruházunkban, biztosan segíthetünk megtalálni a kedvére valót kreatív gyerekjátékaink között. Termékeink remek elfoglaltságot biztosítanak, lekötik gyermekét, a családot, és kitűnő ajándék lehetőségek, egyes darabok pedig ( táska, tartó, ékszer, dekoráció ) elkészítve könnyeket csalhatnak a nagyszülők, rokonok szemébe. A kreatív játékok mellett társasjátékok, puzzlek, bébivátékok és még sok minden más is megtalálható webáruházunkban. Oldalunkon gyorsan és egyszerűen válogathat, majd vásárolhat.

Kuklamu piactér

Kuklamu piactér

A Kuklamu piactér használt gyerek-, kismama és női holmik adására és vételére jött létre. Nálunk minden gazdára talál! Felületet biztosítunk, hogy használt holmikat továbbadhassanak a felhasználóink. Ingyenes feltöltés, folyamatos akciók, versenyek! Nálunk érdemes üzletelni! Küldetésünk: Ne dobjunk ki semmit! Hasznosítsuk újra, úgy hogy olcsón továbbadod! Termékek: Babaholmik, gyerekruhák, játékok, kiegészítők, biztonsági holmik, kismama kellékek, kismamaruhák, és minden, ami a gyereknevelésénél kellhet. Most már női holmik is értékesíthetők a mamák kérésre!

Liliputi bababolt

Liliputi bababolt

Egyre több szakértő ismeri fel, amit a természetesség hívői már régen állítanak: a mezítlábas viselet a legegészségesebb a fejlődő gyermeki láb számára. De mezítláb nem mindig lehet lenni. Puhatalpú bőr babacipőinkben gyermeked úgy érezheti, mintha mezítláb járna... A baba kitüntetett szerepet foglal el gyermekeink játékai között: Ő az ember mása. Waldorf elmélet szerint a babában a gyermek önmagát látja, saját érzelmeit vetíti rá a babára. Egyedi, kézzel készített babáink igazi társi lehetnek gyermekednek, úgy szereti majd, mint amilyen szeretettel készültek.

Tuti menü