Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Anyukák oldala linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Anyukák oldala képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: anyukak.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 153 db
A legjobb mesélők gyűlyteménye

A legjobb mesélők gyűlyteménye

Anya Mesélj! egy serényen bővülő mese honlap, ahol nem csak mesék, hanem költemények is lelhetőek. Az összegyűjtött fabulákat, népek meséinek is lehetne nevezni, mivelhogy számos nemzetiség meséi lelhetőek meg rajta. A tartalom színesítésére készségesen közzéteszem kortárs meseírók és verselők írásait is. Az oldal tartalmaz még temérdek háttérképet, és színezőket is. A mesélés nagyon fontos a szülő, gyermek kapcsolat erősítésére is. Az esti közös meseolvasás a gyerekeknek olyan élmény, amire felnőtt korukban is emlékezni fognak, és követendő példának fogják tartani ők i s a saját gyermekeiknél.

A szoptatásról

A szoptatásról

Az újdonsült anyukák olykor aggódnak a szoptatás miatt, hogy van-e elég tejük, hogy evett-e eleget a baba vagy talán túl sokat. Az első időkben talán nem megy zökkenőmentesen, de ez egy olyan időszak mindkettőjüknek, amit meg kell szokni és meg kell tanulni. Jó ha az ember sokáig tudja szoptatni gyermekét és ez a legegészségesebb indulás egy gyermek számára az életben. Az anyatej tartalmaz minden vitamint és táplálékot a kicsi számára, beleértve a folyadékot is. Ha az első időszakot átvészeljük, akkor utána már beáll a kereslet-kínálat a baba és az anya között, és éppen olyan mennyiségű és minőségű teje lesz az anyának,amilyenre a babának szüksége van.

A varrás alapjai otthonodban ingyen

A varrás alapjai otthonodban ingyen

Egy 14 részes otthoni varrótanfolyam, képekkel, sok-sok leírással ellátva. Ebből elsajátíthatod azokat az alapokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy akár magadnak, családodnak, gyermekednek megvarrj kezdetben apróságokat, későb b bonyolultabb dolgokat. Blogunk segítségével pedig számos ötletet kapsz ahhoz, hogy hogyan kell varrni például tornazsákot, fali textiltárolót, függönyt. Az alábbi témákat járjuk körül: varrógép befűzése, orsózás, egyenes varrat, ráncolás, gomblyuk készítés, varrógép hibák, anyagismeret és még sok más.

Abby's Webshop

Abby's Webshop

A nevem Halupa Zsanett, gyeden lévő anyuka vagyok. Szabadidőmben gyöngyöt fűzök. Oldalamon mindenféle gyöngyös ékszer közül választhatsz, amit megrendelésre tetszőleges méretben és színben elkészítek Neked. Nyakláncok, karkötők, fülbevalók, gyűrűk külön-külön vagy szettben, minőségi cseh és japán gyöngyökből. Kitünő egyedi ajándék anyukáknak és nagymamáknak.

Ajándék-art

Ajándék-art

Olyan dolgokat készítek, melyek hasznosak a gyermekek számára. Olyan dolgokat, amelyet a saját gyermekeimnek is elkészítek, mert azt szeretem, ha rám mosolyognak,és hálával telt szemekkel, boldogan szorítják magukhoz legújabb szerzeményüket, mert ez mindennél többet ér. Remélem találtál kedvedre valót, és később is nézz be hozzánk, még rengeteg 'babaság' van a tarsolyomban!

Amerikai különleges babaruhák - Milibaby

Amerikai különleges babaruhák - Milibaby

Legyen szó ünnepi, alkalmi babaruháról, különleges termékekről, születésnapi-, babaköszöntő- vagy keresztelő ajándékokról, oldalunkon biztosan talál az alkalomnak megfelelő ruhát, vagy kiegészítőt. Minőségi amerikai termékeink mindig az aktuális divatot követik. Webáruházunkban amerikai gyártók és dizájnerek legfrissebb kollekcióiból válogathatnak vásárlóink. Kivételesen trendi babaruháink mellett, az éppen babájukat váró szülők is válogathatnak a baba első hónapjaiban szükséges termékeinkből. Részükre ajánljuk pólyázó babatakaróinkat, melyben garantáltan nyugodtabb lesz a kicsi álma, valamint hálózsákjainkat és puha babatakaróinkat. Egy gyermek életében a fürdetés is fontos és vidám pontja a napnak, mi puha fürdető kendőinkkel és fürdőlepedőinkkel szeretnénk varázslatosabbá tenni a vidám pancsolást.

Angelic Sweet Babies

Angelic Sweet Babies

Gyertek és látogassátok meg oldalam, ahol sok szép verseny vár rátok és most a szokásos Okleveleink mellé, Szponzoraink felajánlásával, tárgynyereményekkel is jutalmazzuk nyerteseinket. Mindenkit Sok szeretettel várunk !

Angol és magyar gyerekdalok

Angol és magyar gyerekdalok

Ha ezen az oldalon jársz, akkor valószínűleg gyakorló anyuka vagy, aki szeretne minél több klassz dolgot megtanítani a gyermekének. Tanuljatok játszva új dalokat. Ha kifogytál az ötletekből, hogy milyen dalocskákat, versikéket taníts meg a csemetédnek, mert a gyerekkorodból hozott dalokat már kívülről fújja, akkor ezen az oldalon szuper új ötleteket találsz Itt nincsenek reklámok, mint a népszerű zenemegosztó oldalakon, itt csak a zene van. A videókon látható koeográfiák mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek remek szórakozást nyújtanak. Ha az angol nyelvvel ismerkedtek együtt, itt azt is játékos formában tehetitek. A kicsik a legkönnyebben egyszerű angol dalocskákon keresztül sajátíthatják el az angol nyelv kiejtését, az alapvető szavakat. Élvezzétek együtt a délutánokat. Ez az oldal segítségetekre lesz ebben.

Angol-babaruha

Angol-babaruha

Nálunk akár éjjel, akár gyerkőccel a karodon is tudsz vásárolni - a közlekedés költségeit megspórolva, az időről és a kényelemről nem is beszélve. Minden darab márkás és divatos - tárgyilagos és valósághű termékleírásokkal találkozhatsz. Angliai boltokból folyamatosan szállítjuk be a jobbnál jobb ruhákat, megrendelésre a saját ízlésednek megfelelőt is akár. Több éves tapasztalattal rendelkezünk az internetes babaruha kereskedelemben!

Hirdetés
Arcfestés mindenkinek

Arcfestés mindenkinek

Szabó Lórántné Zsuzsa vagyok 3 gyermekes édesanya. Boldog lehet az az ember aki hobbiként végezheti a munkáját, szívesen és lelkesedéssel, hát ez vagyok én. Minden érdekel, amihez kell egy kis kreativítás, többek között így kezdtem el arcokat festeni, porcelán körmöket építeni is. Az arcfestést ma már nem kell bemutatni, hiszen sokan és sokféleképpen művelik. Én kézzel ecsettel szivaccsal egyedi munkákat készítek, így nincs 2 egyforma arc vagy minta, beleviszem a festett személy egyéniségét. Így hirtelen megelevenednek az állatkert lakói a vadállatok, a kislányok által kedvelt pillangók és az éppen aktuális mesehősök , mint a nagy sláger a pókember és batman. Az arcfestés minden korosztályt szórakoztat boldoggá tesz, ezzel emelve egy-egy rendezvény színvonalát is. Csak bőrbarát, antiallergén festékkel dolgozom, ami lehet tartósabb akár 1 hét is , de eltávolítható szappanos vízzel törlőkendővel. Felnőtt-arcfestésnél, buli-tetoválásoknál ezek kiegészülnek alkoholos alapú, bőrbarát fekete, és fehér testfestékkel. Igény esetén uv fényben világító festéket is alkalmazok.

Artemisz Spirituális Nevelés

Artemisz Spirituális Nevelés

Az első és legfontosabb nevelési feladatokkal és szerepkörrel felruházottak a szülők. E feladatuk addig hatályát nem veszti, míg a szülő-gyermek kapcsolat létezik. Tehát bármelyikük fizikai távozásáig. Át nem ruházható, kibújni alóla nem lehet. Felelősségvállalással jár, egy életre. Sőt, talán több életre is. Másodsorban nevelővé válnak az óvónők, tanítók, tanárok, valamint mindazok a felnőttek és kortársak, kik kapcsolatba kerülnek a nevelttel. A fentiekből következik, hogy a nevelés-nevelődés egy soktényezős, sokszereplős fejlődési folyamat, melyben egyenrangú, egymás mellé rendelt szereplők vesznek részt. Nem egymás alá rendeltek, de erről sajnos manapság sokan megfeledkeznek. És az is következik mindebből, hogy a nevelés-nevelődés folyamata egy oda-vissza működő állandó, folytonos, nem megálló folyamat, melyben mindkét szereplő hol tanító, hol tanított szerepkört tölt be.

Astyle

Astyle

Szeretnék mindenkit a lényeg megismerése felé vezetni, saját, egyéniségével is harmonizáló stílusát kialakítani. Engedje meg, hogy a személyes öltözködési tanácsadója legyek, ígérem, hogy az élet minden területén sikeres lesz. A stílusos egyéni megjelenés a siker záloga!

Baba fotós porcelánok

Baba fotós porcelánok

A papír fotóról vagy digitális képről készül egy másolat porcelánfestékkel , amit azután beégetek 800 C felett a kiválasztott porcelán vagy kerámia tárgy felületébe. A fotó mellé lehet bármilyen feliratot, idézetet tenni, amivel még egyedibbé tehető a dísztárgy. Különleges formájú porcelán plakettek és egyéb érdekes tárgyak választhatóak a fotós dekorállás alapjául

Baba Licit

Baba Licit

Mindenki, akinek van gyermeke, jól tudja milyen nagy feladat a gyermekvállalás. A baba megérkezéséig rengeteg dologra szükség van például: babakocsi, autósülés, bababútor, pelenkázó, babakozmetikumok, és a legfontosabbak a babaruhák. A Babalicit erre nyújt megoldást, segíti az eladók és a vevők egymásra találását, mivel az internetes portálon regisztrált felhasználók, egyszerre lehetnek eladók és vásárlók is. Így szinte bármely babatermék adásvételére lehetőség, nyílik egyszerűen és kényelmesen az Interneten keresztül.

Baba Pillanatok

Baba Pillanatok

6 éve fotózom a Kismama magazinnak. Beleszerettem a nagy pocakok, pici lábak, apró kezek világába. Szeretem az anyuka mosolyát, ahogy a pocakjában lévő babájára néz, a fényben megcsillanó pihéket az újszülöttek hihetetlenül apró testrészein, az ezernyi kis grimaszt, amivel az őket körülvevő új világot üdvözlik. Olyan pillanatok ezek, amelyeket érdemes megörökíteni. Érzékenységgel, szeretettel, odafigyeléssel, sablonok nélkül. Minden anya és minden baba egy külön világ. Ezt a kis külön, senki máséhoz nem hasonlítható világot szeretném láttatni. Nálam naturalitás a jelszó, kevés és természetes kiegészítővel dolgozom. Így tudom a legszebben kifejezni azt a csodát, amit a picik érkezése jelent.

Baba-mama fotózás - Baby Photo

Baba-mama fotózás - Baby Photo

Úgy gondoljuk, hogy az egyénre szabott árak, valamint az elképzelések valóra váltása nagyban elősegíti az eredményes munkát. Többen is elégedetten emlékeznek vissza ránk, jönnek más alkalommal is, és ajánlanak ismerőseiknek. Miért? valóban kedvező ár korrekt képmennyiség rövid határidő mobilitás helyszín és időpont tekintetében Új külsőbe öltözött weboldalunk. Igyekeztünk egy egyszerűbb, átláthatóbb, mégis külsőleg megnyerő weboldalt létrehozni. Reméljük, hogy sikerült, és elnyeri mindenki tetszését!

Baba-mama jóga

Baba-mama jóga

Baba-mama jóga, terhes jóga és felnőtt hatha jóga oktatás Budán, a II. kerület autóval és tömegközlekedéssel egyaránt nagyon jól megközelíthető részében. Kiscsoportos oktatás, személyes odafigyelés, igazi közösségi hangulat. A baba-mama jógára a gyermekágy leteltével, a baba hatodik hetétől kb. egy éves koráig várjuk a gyerekeket és a mamákat, papákat, vagy gondozókat. A terhesség számos élettani, fizikai és lelki változást hoz magával. A terhesjóga kifejezetten ezeknek a nehézségeknek a megkönnyítését tűzi ki célul. A hatvan percig tartó órán gyöngéd hatha jóga gyakorlatokat végzünk, amelyet reláxáció (jóga nidra) követ.

Tuti menü