Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészség sarok - Anyukák oldala képes leírás: Természetes - Zumba [2. oldal]
részletek »

Egészség sarok - Anyukák oldala: Természetes - Zumba [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: anyukak.tlap.hu » Egészség sarok - Anyukák oldala
Keresés
Találatok száma - 20 db
Természetes megoldások

Természetes megoldások

Természetes megoldások különféle betegségekre, tünetekre aromaterápia és homeopátia segítségével. Megtudhatjuk milyen gyógytea és masszázsolaj hatásos anyatej serkentésére,mi kell a gátmasszázs olajhoz, hogy tudunk gyógynövényes ülőfürdőt készíteni otthon, és még rengeteg hasznos információt olvashatunk a szülésre felkészülésről.

Ügyes háziasszony

Ügyes háziasszony

A háztartás vezetése nem könnyű feladat. Bár a köztudatban nem foglal el előkelő helyet ez a munka, mégis nagy felelősséggel jár. Nagy rutinra van szüksége annak a nőnek, aki eredményesen akar egy háztartást vezetni. Ebben nagy segítség szokott lenni a családi háttér, tehát amit egy nő lánykorában megtapasztal az édesanyjától, az nagy segítségére lesz háziasszonyi munkái során. Főleg, ha még ezt saját tapasztalataival is kiegészíti, és esetleg még az anyósa segítségére is számíthat. De akár az interneten is fog találni olyan hasznos információkat, amiket esetleg még nem tudott, vagy esetleg még hiányos volt a tudása ezen a téren. Az ügyes háziasszony, a családban olyan, mint a gombok. Összetartja a családot. Tippek, trükkök praktikák a háztartás vezetésével kapcsolatosan.

Zumba Fitness

Zumba Fitness

Nézzünk szembe a tényekkel! A testedzés jótékony hatású, egészséges, eredményes, és még sorolhatnánk, de soha nem volt igazából szórakoztató dolog. Bárki bármit is mondott, mindenki tudta és egy idő után tapasztalta is, hogy az életvitel szerű rendszeres testmozgás nagy önuralmat és lemondást kíván. Egészen eddig! A lemondások, az áldozatok, és a szenvedés kora azonban lejárt, a megoldás megszületett. Ez a Zumba Fitness. A Zumba hipnotikus és motiváló latin ritmusokhoz könnyen követhető egyszerű mozdulatokat kapcsol, amely által semmi máshoz nem hasonlítható, egyedülálló fitness program jön létre. Az órákon az összes latin ritmus felsorakozik. Észre sem veszed, és megtanulod a salsa, merengue, cumbia, quebradita, reaggeton, calypso, bachata samba, axé, latin funk, flamenco és más táncok alaplépéseit.

Tuti menü