Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Baba-mama fotózás képes leírás - Anyukák oldala.tlap.hu
részletek »

Baba-mama fotózás - Anyukák oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: anyukak.tlap.hu » Baba-mama fotózás
Keresés
Találatok száma - 19 db
Baba Pillanatok

Baba Pillanatok

6 éve fotózom a Kismama magazinnak. Beleszerettem a nagy pocakok, pici lábak, apró kezek világába. Szeretem az anyuka mosolyát, ahogy a pocakjában lévő babájára néz, a fényben megcsillanó pihéket az újszülöttek hihetetlenül apró testrészein, az ezernyi kis grimaszt, amivel az őket körülvevő új világot üdvözlik. Olyan pillanatok ezek, amelyeket érdemes megörökíteni. Érzékenységgel, szeretettel, odafigyeléssel, sablonok nélkül. Minden anya és minden baba egy külön világ. Ezt a kis külön, senki máséhoz nem hasonlítható világot szeretném láttatni. Nálam naturalitás a jelszó, kevés és természetes kiegészítővel dolgozom. Így tudom a legszebben kifejezni azt a csodát, amit a picik érkezése jelent.

Baba-mama fotózás - Baby Photo

Baba-mama fotózás - Baby Photo

Úgy gondoljuk, hogy az egyénre szabott árak, valamint az elképzelések valóra váltása nagyban elősegíti az eredményes munkát. Többen is elégedetten emlékeznek vissza ránk, jönnek más alkalommal is, és ajánlanak ismerőseiknek. Miért? valóban kedvező ár korrekt képmennyiség rövid határidő mobilitás helyszín és időpont tekintetében Új külsőbe öltözött weboldalunk. Igyekeztünk egy egyszerűbb, átláthatóbb, mégis külsőleg megnyerő weboldalt létrehozni. Reméljük, hogy sikerült, és elnyeri mindenki tetszését!

Dfoto

Dfoto

Talán a legfontosabb az újszülött fotózásoknál a helyszín. Érthető hogy a piciket nem szívesen viszi el senki egy idegen helyre pár napos korukban. Ezért természetesen az újszülött fotózásokon a babákat az otthonukban fotózzuk a már kialakulóban lévő napirendjük legcsekélyebb megzavarása nélkül az otthon melegében. Ideális ha a lakásnak vannak napfényes ablakos helységei a természetes fény miatt, de minden esetben mobil műtermünk is segíti az ideális fényviszonyok kialakítását, megfelelő időjárás és egyéni igények esetén kinti felvételekre is sor kerülhet. Az újszülött babát a legideálisabb 10 - 14 napos korban fotózni, mivel ebben a korban még nagyon mélyen alszanak viszonylag könnyen lehet különböző pózokba helyezni őket nem utolsósorban a fotózásból szinte semmit sem vesznek észre. Az otthoni fotózáshoz egy tágas fényes helységgel kell készülnötök, amit fel kell fűteni hogy a babát nyugodtan le lehessen öltöztetni. Az újszülötteket babzsákokon fotózzuk amiket természetesen mi biztosítunk. A fotózásokhoz kellékeinket is elvisszük természetesen.

EdinaFotó

EdinaFotó

Munkámmal törekszem a szépség, a báj és a pillanat varázsának megörökítésére. Célom a folyamatos fejlődés , megújulás és hogy mosolyt csaljak az emberek arcára. Legyen a gyermekkor pillanata örök! Diósdon lakom, Budapest és környékén dolgozom. Stúdióval nem rendelkezem, így megbeszélés szerint külső helyszínen vagy otthonodban tudom elkészíteni a felvételeket. Az otthoni fotózás feltétele, hogy legyen ablakon beáramló fény és esetleg picit átrendezhető a tér!

Elkapott pillanatok

Elkapott pillanatok

Célom, hogy igényes és egyedi fényképekkel örökítsem meg a gömbölyödő pocakokat, a ráncos kis újszülött talpakat, a csodálkozó babaszemeket, az első lépéseket, a fülig érő mosolyokat és a krokodilkönnyeket egyaránt. Tudom milyen anyának lenni, ezért a fotózás során a babák és mamák felejthetetlen pillanatainak megörökítésére törekszem. Képeim készítésekor egyszerűségre, letisztultságra törekszem. Élvezem az időt, amit apró modelljeimmel töltök, és hagyom, hogy objektívemnek megmutassák igazi egyéniségüket. A családi fényképek és klasszikus portrék mellett szeretek apró részleteket megörökíteni - hogy az albumból semmi se maradjon ki. Számomra a legfontosabb (ezért szeretném, ha Te is tudnád), hogy nagyon élvezem a babák és mamák fotózását. Fantasztikus élmény és szép feladat elkapni életetek első közös pillanatait.

G-art stúdió

G-art stúdió

A fotózást csodálatos hivatásnak tekintem, ezért megpróbálom tehetségem és tudásom szerint legjobban művelni! Családi és gyermekfotók, mind - mind az élet egyszeri és megismételhetetlen részei, de szívesen vállalom osztályképek, tablók, egyéni felvételek készítését is . Ha szeretnének Önök is ilyen 'gyöngyszemeket' megőrizni és megtisztelnek bizalmukkal, várom jelentkezésüket. Szeretem lencsevégre kapni a tűnékeny világ azon pillanatait, amelyeket meg akarunk örökre őrizni!

Judy Foto

Judy Foto

Kétgyermekes anyukaként tudom, mekkora jelentősége van egy jól sikerült gyermekfotónak, babafotónak. Fotózásuk különösen nagy kihívás, hiszen az állandóan izgő - mozgó kicsikről nehéz jó képet készíteni. Sok türelemre, empátiára és gyermekek iránti szeretetre van szükség. Én a merev, beállított műtermi képekkel ellentétben olyan fotókat szeretek készíteni, ahol a gyerek igazi énje tükröződik, és tényleg őt látjuk viszont a képen. Az 1-2 órás fotózás alatt lehetősége nyílik a kicsiknek feloldódni, kis idő eltelte után önmagukat adják. Ehhez segítséget nyújt a barátságos, családias környezet, a sok játék.Végre lehetőségem nyílik arra, hogy azzal foglalkozzam, amit igazán szeretek.A fotózás gyerekek társaságával együtt igazán nagy örömet nyújt számomra. Talán ez a hangulat is hozzájárul, hogy néhány igazán jó fotóval megörökítsük a megismételhetetlent, az épp akkor egyetlen, adott pillanatot. Rugalmas időbeosztással, stúdióban vagy kiszállással vállalom kismama, baba, gyermekfotók készítését. Szeretnél szépen kivitelezett, igényesen világított és kidolgozott fotósorozatot emlékbe, ismerősnek, kedvesednek, családtagoknak ajándékba, vagy akár saját otthonodba? Ha szeretnél fotókat, de nincs időd / kedved műterembe menni, feszélyezve érzed magad, keress fel ! Továbbra is vállalok rendezvény és koncertfotózást is.

Lollini

Lollini

Stúdiónk két tudás ötvözésén alapul, fotó és grafika együttélése különféle felületeken. Nálunk az elkészült anyag sokkal inkább tekinthető KÉPeknek, mintsem fotóknak. A professzionálisan elkészített fotók csak az alapot adják a további műhelymunkához. Hiszünk a személyre szabott megoldásokban akár magánszemélyről akár multicégről legyen szó.

Májusi rózsa

Májusi rózsa

Anyukák figyelem! Ha úgy érzed, szükséged van arra, hogy megörökítsd magad, miközben a kisbabádat várod, akkor erre lehetőséged van otthon, műteremben vagy szabadban. Erre az időszakra az áldott állapot a legszebb és legtalálóbb kifejezés. Talán a legtökéletesebb együttlét ideje ez. A 7-8. hónap a legalkalmasabb a fotózásra, mert ekkor már elég nagy a pocakod, viszont még van idő a szülésig. A képek elkészítése előtt mindenképpen szükség van egy személyes beszélgetésre, hogy megismerjelek, és megbeszéljük, milyen jellegű képeket szeretnél. Az áldott állapot után csodálatos és nagyon gyorsan elillanó időszak következik: az újszülöttkor. Amennyiben szeretnél képeket a babádról, akkor az első két hétben lehet ezeket a képeket elkészíteni. Ezek a képek az otthonodban készülnek, hiszen a kisbabák szeretik a megszokott napirendet. A fotózáshoz kizárólag természetes fényt használok, ezért mindenképpen fényes nappal kell elkészíteni ezeket a fotókat. Amennyiben a kisbabád keresztelőjét vagy születésnapját szeretnéd megörökíttetni, úgy arra is van lehetőség. Esküvői fotósként igen nagy gyakorlatra tettem szert.

Hirdetés
Molnár Tibor photography

Molnár Tibor photography

A Te gyermeked a legszebb a világon! És a róla készült képeid? Szép képeket akár már mobiltelefonnal is tudunk készíteni, de az igazán jó minőségű és egyedi fotókhoz, amelyeket évek múlva Te és gyermeked is jó érzéssel vesz elő megtekinteni, profi felszerelés és látásmód szükséges. Aggódsz, hogyan viselkedik majd a gyermek egy idegen környezetben? Nem szeretnél utazni a kicsivel? Nem akadály, házhoz megyünk!

Nagy Zsuzsanna fotográfus

Nagy Zsuzsanna fotográfus

Jó helyen jársz, ha szeretnéd megörökíteni növekvő pocakodat, újszülött babádat vagy éppen nagyobbacska gyermeked huncut mosolyát , vagy bármilyen nagy eseményt és mindezt mama barát áron! A fotózás lehet nálam a műteremben, szabadban, házhoz is megyek. Szóval ,bárhol bármikor :)

Panka Szilvia család- és babafotós

Panka Szilvia család- és babafotós

Egy fotó képes visszarepíteni a múltba. Anyukaként tudom, milyen öröm felidézni egy-egy gyermekünkkel közös pillanatot. Ezért is kezdtem gyermekem születésekor fényképészettel foglalkozni. Azóta több szakmai képzésen részt vettem: főként a családi fotózás, a kismama, újszülött és babafotózás terén mélyültem el. Munkáimat a természetesség hatja át, nem kell művi beállításoktól tartanod. Ha szeretnéd profi képeken megörökíteni az érzéseket, amelyek csak gyermek és szülő között létezhetnek, téged is várlak műteremben.

Petra Takács Photography

Petra Takács Photography

Takács Petrának hívnak és azért hoztam létre ezt a blogot, hogy megosszam veletek munkáimat. Kezdő fotós lennék, aki gyarapítani szeretné tudását, tehetségét. Jövő hónapban töltöm a 17-et. Körübelül két- két és fél éve bontogatom a szárnyam a fotózás terén. Úgy érzem ez az a művészeti ág, amiben a legjobban ki tudom élni kreativitásomat.Ma már vállalok portfólió, esemény, - rendezvény fotózást is. A következő lépcsőnek a baba/mama fotózást tűztem ki. Koromnál fogva még gyűjtöm a tapasztalatokat. Mivel nagyon szeretem a gyerekeket, nagyon érdekel a fotózás ezen ága is. Mindenem beleadom a munkáimba és próbálom az alanyból és persze magamból is kihozni a legtöbbet.

Portré, baba, mama, gyermek és divatfotózás Tatabányán

Portré, baba, mama, gyermek és divatfotózás Tatabányán

Fotózással kapcsolatos teljes körű szolgáltatást nyújtunk Tatabánya központjában. Portréfotózást, családi fotózást, esküvői fotózást, termékfotózást. Emellett videó önéletrajz készítésével, digitalizálással és tablókép készítésével is foglalkozunk. Portré ajánlataink: Efton portfólió: - Műtermi fotózás időtartama kb. 1 óra - 5 db retusált kép (választott) összes kép DVD-n - Szűk portré, vágott portré, 3/4-es portré, teljes alakos portré Efton portfólió plusz: - Műtermi fotózás időtartama kb. 2-3 óra - 12 db retusált kép (választott) összes kép DVD-n - Szűk portré, vágott portré, 3/4-es portré, teljes alakos portré

Ribizlifoto

Ribizlifoto

A fotózás - vagy ahogy a kisgyerekek esetében hívom fotómóka - lényege tényleg a móka. Nekem az a legfontosabb, hogy ők természetesen és felszabadultan érezzék magukat. Ezért nincsenek különösképpen kitalált pózok vagy beállítások, jobb szeretem hagyni alakulni az eseményeket, őket sodródni a hangulattal és úgy 'lövöldözni'. Egy-két eltervezett ötletem persze mindig akad, de nem erőltetek semmit, csak épp egy nagyon picikét. Ebben a korosztályban úgyis az a buli, ha mást csinálnak, mint amit mi szeretnénk hogy csináljanak...És miért fotóblog? ...jól esik összegyűjteni a gondolatokat, megmutatni 1-1 jól sikerült pillanatot, hangulatot annak, aki kíváncsi rá...

Sweet Wings Photography

Sweet Wings Photography

Hétköznapi kétgyerekes anyuka vagyok, akinek a valóságos élete ugyanarról szól, mint másoknak; a házimunka mellett a gyerekeim terelgetése. A fotóimon is hétköznapi emberek és gyerekek vannak csak egy kicsit másképp. Kiragadva a megszokott környezetükböl, az én lencsémen át nézve Őket. Valójában egy lelkes amatőr vagyok, azonban folyamatosan képzem magam és addig meg sem állok, amíg tökéletes eredményt nem kapok. Örömteli pillanatok, korszakok megörökítése a hobbim és a szenvedélyem. És miután a saját családtagjaim fotózása már nem elég nekem, most másoknak is igyekszem, emlékeik maradandó lenyomatát készíteni. Ezzel szerezve örömet nektek és magamnak egyaránt.

Sz.Brigitta photopraphy

Sz.Brigitta photopraphy

Újszülöttekről, kisbabákról, nagyobb gyermekekről, családokról, kismamákról készítek hangulatos, meghitt fényképeket. Kisbabád első perceiről, első lépéseiről, őszinte mosolyáról, az önfeledt játékról, a szeretetről, a meghittségről,az összetartozásról.... Rólad és családodról, azokról, akik a világon a legfontosabbak számodra. Ünnepi hangulatban, vagy , akár a hétköznapokban. Célom, hogy akár a stúdiómban, akár a szabadban gyermeked és Te a lehető legjobban érezzétek magatokat s, hogy megörökítsem a legszebb, legbensőségesebb, és legboldogabb pillanataitokat.

Tuti menü